Yahoo Hesap Açma İşlemi

Yahoo Hesap Açma (Yahoo Aç Ve Kaydol)- Yahoo! 1994 yılında Standford üniversitesinde okuyan iki öğrenci tarafından kurulmuş sosyal bir portaldır. Google a benzemesine rağen daha dar kapsamlı bir yapısı vardır. Fakat Türkiye’de pek tercih edilmemektedir. Bir çok hizmeti kullanıcılarına ücretsiz sunan Yahoo; Mail, Finans. Oyun ve Haber hizmetleriyle öne çıkmaktadır. Yahoo! aracılığıyla bu işlemleri gerçekleştirebilmek için bir hesap açmanız gerekecektir. Bu konuda sizlere kolaylık sağlama acıyla yazılan bu yazı resim ve videolarla pekiştirici olarak desteklenmiştir.  Yahoo! dan ücretsiz bir hesap ve şifre edinmek için BURAYA TIKLAMANIZ yeterli olacaktır. Tıkladıktan sonra karşınıza kayıt formu çıkacak, siz de size verilen bu formu eksiksiz ve doğru bilgilerle dolduracaksınız.

Yukarıda gösterilen resimde olduğu gibi; ad, soyad, kullanıcı adı, parola, doğum bilgileri, telefon, adres ve cinsiyet bilgilerinizi girdikten sonra; “Yahoo koşulları ve gizlilik politikalarını okudum kabul ediyorum” butonuna tıklayarak hesap oluşturabilirsiniz.

Yukarıda anlattığımız hesap oluşturma adımlarını daha kalıcı öğrenebilmek için hazırlamış olduğumuz açıklama videosunu izlemeniz yeterli olacaktır.