Gmail Hesap Nasıl Açılır?

Gmail Kaydol, Gmail Aç (Resimli ve Videolu Anlatım) – Elektronik posta alış verişinde yaygın olarak kullanılan portallardan biri de Google dır. Google’nın sağladığı bu e-posta hizmetini kullanmak hem daha güvenli hemde daha kapsamlıdır. Tabii bunun için öncelikle gmail üzerinden bir hesap adı ve şifre oluşturmanız gerekmektedir, bunun için BURAYA TIKLAMANIZ yeterli olacaktır. Bu sizi kolaylıkla ve ücretsiz olarak gmailin resmi başvuru formuna yönlendirecektir.

RESİMLİ ANLATIMI GÖRMEK İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYIN

Yönlendirilmiş olduğunuz bu form sayfasında yukarıdaki gibi kişisel bilgileriniz, lokasyonunuz, hesap adınız ve en önemlisi güvenilirliğinden emin olduğunuz şifrenizi belirlemeniz gerekecektir. Gerçek bir kişi olduğunuzu kanıtlamanız için sizden istenen gizli kodu girdikten sonra google’a ait olan “hizmet şartları” ve “gizlilik politikaları”nı güvenliğiniz için kabul etmeniz gerekmektedir. Bütün bu işlemler tamamlandıktan sonra kabul edildiyse hesap adınız ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Kabul edilmeyen ve sizden değiştirilmesi istenen alanları doğru ve erişilmeyecek şekilde değiştirip tekrar deneyiniz. Bu konuda dikkat edeceğiniz tek durum şifrenizin sadece sizin bileceğiniz kimsenin erişemeyeceği karakterlerden oluşması gerektiğidir. Tek sefer için kullanmayacağınızı hatırlayarak her giriş için girmeniz gereken şifrenizi akılda kalacak şekilde oluşturmanızda fayda vardır.

Bahsi geçen tüm adımları atladıktan sonra oluşturduğunuz hesap ile e-posta işlemleriniz gerçekleştirebilirsiniz. Sizin için düzenlenen aşağıdaki videoda kayıt işlemlerinizi adım adım takip ederek daha kolay yapabilirsiniz.